Vi søker forhandlere...


Bli forhandler for ApolloBatteri
ApolloBatteri har etablert seg som en av verdens ledene produsent av AGM eller VRLA batterier. Deres misjonsmål er å alltid ligge i forkant av ny batteri teknologi, og produsere verdens mest holdbare batteri. Det å kunne tilby markedet et nytt produkt, som ikke bare er miljøvennlig og effektiv, men som over tid vil kunne spare kunden for penger og problemer, vil være en av gledene som du vil oppleve som en ApolloBatteri forhandler.

Som forhandler vil du få full produktopplæring og teknisk assistanse, for å gi dine kunder den beste service og oppbakking som de fortjener.

ApolloBatteri har en kultur hvor innovasjon, utvikling og service er fremtredene, det er derfor viktig at våre forhandlere som utgjør vårt ansikt utad, kan gjenspeile samme innstilling. Vi er er derfor på utkikk etter dynamiske individer som kan bli en del av vårt salgsteam her i Norge.

Nedenfor vil du se noen områder hvor vi ønsker en forhandler. Hvis du ønsker å sende oss en søknad, vennligst send den på e-mail, eller du kan sende en telefaks på nummeret som er nevn nedenfor. På forhånd takk!
Telefaks: 32877644
Telefon: 32877077  • Salg til buss og fraktselskaper
    Du bør allerede ha buss eller fraktselskaper som din kundegruppe, eller ha erfaringer på salg til lignende  firmaer.


     
  • Salg til rekvisitabutikker, verksteder, kommuner, stat etc.
    Du bør allerede ha butikker eller verksteder som din kundegruppe, eller ha erfaringer på salg til lignende  firmaer.